Erbjudanden

En sak som jag tycker är sjukt snällt av SSO är dessa dubbel-SC-helger, som vi har döpt dem till ;3
Det är en riktig win-win grej, och jag är riktigt glad över att den finns. Vi medlemmar har chansen att få dubbelt för pengarna, och Star Stable lär dra in väldigt mycket pengar under dessa helger.
Det är dubbel-SC-helg en gång i månaden (ofta den tredje veckan och runt den 20:e) och erbjudandet är tillgängligt fredag-eftermiddag till måndag-morgon (tider skrivs ofta med).
Vid alla köp (detta gäller även vid köp av Star Rider) så får man dubbla så mycket Star Coins än vad man vanligtvis skulle ha fått (t.ex. vid köp av Lifetime Star Rider så får man 2400 Star Coins istället för den vanliga summan 1200 Star Coins), bra va? :)
Stor hiss till SSO som gör det här!
 
Sen en till sak jag tänkte ta upp om erbjudanden; Gratis Star Rider helger.
Jag vet inte riktigt om de fortfarande har sånna här gratis Star Rider helger, men förut så kom dom någon gång ibland.
Detta är verkligen sjukt snällt av Star Stable!
Under en helg har alla chansen att få vara Star Riders och utforska Jorvik.
De skickade ut ett mejl till spelarna om att det var Gratis Star Rider helg, sen så var det bara att logga in och man var Star Rider för en helg. Riktigt snällt ;)
Men vad det verkar som så har de tagit bort detta erbjudande, vilket är förståerligt då de måste ha gått ganska mycket minus under dessa helger ;3
Men stor hiss till detta erbjudande!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback